پوزیشن تریدینگ چیست ؟ هر آنچه باید در مورد آن بدانید !

روش های معامله بسیار زیادی در بازارهای سرمایه و بازارهای آزاد وجود دارد که هر کدام ویژگی های مثبت و منفی خود را دارد. یکی از این روش ها پوزیشن تریدینگ است. این که این روش چیست و چگونه کار می کند را در ادامه توضیح خواهیم داد. به سوالاتی در مورد پوزیشن تریدینگ از جمله این که این روش چه مزایا و معایبی دارد؟ چگونه باید از این روش استفاده کنیم؟ چه زمانی استفاده از این روش مفید است؟ در ادامه پاسخ داده خواهد شد. پس اگر شما هم به دنبال آشنایی بیشتر با پوزیشن تریدینگ هستید می توانید با ما در وب سایت رضا شیرازی همراه باشید.

فهرست مطالب

  1. پوزیشن تریدینگ چیست؟
  2. مزایای پوزیشن مارکتینگ
  3. معایب پوزیشن مارکتینگ
  4. جمع بندی

پوزیشن تریدینگ چیست ؟ هر آنچه باید در مورد آن بدانید !

پوزیشن تریدینگ چیست؟

پوزیشن تریدینگ یک استراتژی سرمایه گذاری محبوب در بازارهای مالی است که شامل حفظ یک موقعیت برای مدت طولانی، معمولاً چندین ماه یا حتی سال است. برخلاف معاملات روزانه یا معاملات نوسانی، معامله گران موقعیت، نگران نوسانات کوتاه مدت قیمت یا نوسانات روزانه نیستند. در عوض، هدف آن ها سود بردن از روند های بلندمدت بازار با بهره گیری از عوامل اقتصاد کلان و تحلیل بنیادی است.

اصل کلیدی معاملات موقعیت (پوزیشن تریدینگ) این است که یک روند را شناسایی کنید و سپس تا زمانی که امکان دارد، سوار آن شوید. این امر مستلزم شناخت کامل بازار و دارایی های زیر بنایی و همچنین رویکردی منظم برای مدیریت ریسک است. معامله گران موقعیت معمولاً از ترکیبی از تحلیل های فنی و بنیادی برای شناسایی فرصت های بالقوه و ارزیابی نسبت ریسک به پاداش هر معامله استفاده می کنند.

آن ها تلاش می کنند که سهام های بنیادی را تشخیص دهند و مطمئن شوند که در بلند مدت سود خوبی از این سهام ها بدست می آورند. بنابراین این افراد وقتی خرید می کنند منتظر می مانند تا سود مد نظر خودشان را ببرند و بعد سهم را می فروشند. در واقع آن ها از خرید و فروش های سریع لذت نمی برند و سعی می کنند سر خریدی که کرده اند باقی بمانند حتی اگر در مدت زمان کوتاه نوسانات زیادی در این سهم رخ دهد آن ها سهم را نگهداری می کنند و به این نوسانات دقتی نمی کنند.

یکی از مزیت های اصلی معاملات موقعیت (پوزیشن تریدینگ)  این است که به معامله گران اجازه می دهد از سر و صدا و حواس پرتی ناشی از حرکات کوتاه مدت قیمت جلوگیری کنند. با تمرکز بر تصویر بزرگ تر، معامله گران موقعیت می توانند تصمیمات آگاهانه تری بگیرند و از واکنش های تند و سریع نسبت به نوسانات بازار اجتناب کنند. این موضوع همچنین به این معنی است که معاملات موقعیتی می تواند نسبت به سایر اشکال معاملات کمتر وقت گیر و استرس زا باشد، زیرا نیازی به نظارت مداوم بر بازار ندارد. در واقع افراد زمانی که این مدل را انتخاب می کنند دوست ندارند خودشان را درگیر مسائل لحظه ای کنند و به دنبال سود بلند مدتی هستند.

مدیریت ریسک و سرمایه در ارزهای دیجیتال و هر آنچه باید در مورد آن بدانید
ادامه مطلب

یکی دیگر از مزایای معاملات موقعیتی این است که می تواند منجر به سود آوری بیشتر در بلند مدت شود. با اتخاذ یک رویکرد صبورانه و منضبط، معامله گران موقعیت می توانند در روند های مهم بازار سرمایه گذاری کنند و از هزینه های معاملات مکرر مانند کمیسیون و لغزش اجتناب کنند. علاوه بر این، معامله‌ گران موقعیت می‌ توانند از بازده ترکیبی سود ببرند، زیرا سود آن ها می ‌تواند در طول زمان مجددا سرمایه ‌گذاری شود تا بازدهی بیشتری ایجاد کند و سود مرکب ببرند.

با این حال، معاملات موقعیتی (پوزیشن تریدینگ) دارای معایب و خطراتی نیز هست. یکی از بزرگ ترین خطرات این است که بازار می تواند غیر قابل پیش بینی باشد و روند ها می توانند به سرعت تغییر کنند. این بدان معنی است که معامله گران موقعیت باید آماده باشند تا در صورت مخالفت بازار علیه آن ها از موقعیت خود خارج شوند که می تواند منجر به ضرر شود. چرا که آن ها به نوسانات توجه نداشته اند و سودی نبرده اند و منتظر سود بلند مدت بوده اند. معامله گران پوزیشن همچنین با خطر حفظ موقعیت های از دست رفته برای مدت طولانی مواجه هستند که به عنوان “روند نزولی” شناخته می شود، که در صورت عدم مدیریت صحیح می تواند منجر به زیان های قابل توجهی شود.

پوزیشن تریدینگ چیست؟

مزایای پوزیشن تریدینگ

روش پوزیشن تریدینگ یکی از جذاب ترین روش ها و یکی از قدیمی ترین روش های ترید است که دارای مزایای زیادی است که در ادامه به برخی از آن ها اشاره می کنیم.

  1. پتانسیل سود بلند مدت: هدف معامله گران حفظ موقعیت (پوزیشن تریدینگ) کسب سود از روند های بلند مدت است و به طور بالقوه می توانند سود قابل توجهی در طول زمان ایجاد کنند. در صورتی که در روش هایی که روی نوسان کار می کنند ممکن است این سود حاصل نشود.
  2. کاهش استرس: پوزیشن تریدینگ می تواند استرس کمتری نسبت به سایر اشکال تجارت داشته باشد زیرا نیازی به نظارت مداوم بر بازار ندارد. در واقع نیاز نیست هر روز به سهام سر بزنید و ببینید که چقدر نوسان داشته است. در واقع این مدل سرمایه گذاری بلند مدت است و استرس را کاهش می دهد.
  3. کاهش هزینه ها: با اجتناب از معاملات مکرر، معامله گران موقعیت (پوزیشن تریدینگ) می توانند هزینه های مرتبط با معاملات، مانند کمیسیون را کاهش دهند.
  4. فرصتی برای سود مرکب: معامله گران موقعیت می توانند سود خود را در طول زمان مجدداً سرمایه گذاری کنند تا بازدهی بیشتری ایجاد کنند. به این ترتیب آن ها سود مرکب بدست می آورند. در واقع در طول زمان هر چه میزان سود که کسب می شود می تواند به عنوان سرمایه گذاری جدید در نظر گرفته شود. البته در این دوران بلند مدت ممکن است بازار نوسانی باشد و ضرر هم متوجه معامله گران باشد.
  5. تمرکز بر تحلیل بنیادی: معاملات موقعیت اغلب شامل تمرکز بر تحلیل بنیادی است که می تواند منجر به فرآیند تصمیم گیری سرمایه گذاری آگاهانه تر شود.
  6. واکنش ‌های احساسی کمتر: با تمرکز به نگاه بلند مدت معامله گران می توانند از نوسانات کوتاه‌ مدت بازار اجتناب کنند. در این حالت آن ها با دید از بالا و طولانی مدت واکنش های احساسی کمتری را انجام می دهند.
  7. بهره وری زمانی: معاملات موقعیت (پوزیشن مارکتینگ) می تواند یک استراتژی کار آمد برای زمان باشد، زیرا نیازی به نظارت مداوم بر بازار ندارد. شما می توانید یک بار سرمایه گذاری کنید و دیگر زمان زیادی را برای بررسی بازار صرف نکنید و بعد از گذشت یک مدت زمان طولانی سود خود را دریافت کنید.
معاملات اهرمی و مارجین (مارجین تریدینگ) چه نوع معاملاتی است؟
ادامه مطلب

 

معایب پوزیشن تریدینگ

در عین حال که این روش دارای مزایای ویژه ای است ولی معایب خاص خود را نیز دارد. در ادامه به بررسی برخی از مهم ترین معایب پوزیشن تریدینگ را بیان می کنیم.

  1. غیر قابل پیش بینی بودن بازار: بازار می تواند غیرقابل پیش بینی باشد و روندها می تواند به سرعت تغییر کند که می تواند منجر به ضرر برای معامله گران موقعیت شود. به طور معمول معامله گران پوزیشن تریدینگ برنامه ریزی بلند مدت می کنند و سعی می کنند با پیش بینی که می کنند سود بلند مدت را تشخیص دهند ولی همیشه اینطور نیست و ممکن است در برخی موارد بازار غیر قابل پیش بینی است.
  2. خطر “سقوط روند نزولی”: معامله گران موقعیت با خطر حفظ موقعیت های از دست رفته برای مدت طولانی مواجه هستند که در صورت عدم مدیریت صحیح می تواند منجر به زیان های قابل توجهی شوند. در واقع اگر در نهایت معامله گر ضرر کند نه تنها به نتیجه دلخواه نرسیده است بلکه ضررهای بسیار زیادی هم کرده است.
  3. هزینه فرصت: با حفظ یک موقعیت برای مدت طولانی، معامله گران موقعیت ممکن است فرصت های بالقوه دیگر را در بازار از دست بدهند. البته این یک انتخاب است ولی به هر حال وقتی معامله گران پوزیشن سعی در حفظ موقعیت فعلی خود دارند و به نوسانات کاری ندارند می توانند فرصت های زیادی را از بین ببرند.
  4. تعهد سرمایه: معاملات موقعیت (پوزیشن تریدینگ) به مقدار قابل توجهی سرمایه برای سرمایه گذاری نیاز دارد که ممکن است برای همه معامله گران امکان پذیر نباشد. به طور معمول سرمایه گذاری در این روش حد نصاب بالایی دارد و اکثر افرادی که از این روش استفاده می کنند در سطح مناسبی از درآمد مالی برخوردار هستند.
  5. کمبود نقدینگی: در برخی موارد که نیاز هست معامله گران پوزیشن سهام خود را بفروشند تا سود خود را نقد کنند ممکن است کمبود نقدینگی وجود داشته باشد. در اکثر سهام های بلند مدت خرید و فروش کمتری انجام می شود و اگر هم خرید و فروشی انجام شود میزان سهم خرید و فروش شده پایین است.
  6. نیاز به مدیریت ریسک منضبط: معامله گران موقعیت باید در مدیریت ریسک و استراتژی های خروج خود نظم داشته باشند تا زیان های احتمالی را کاهش دهند.
  7. عوامل خارجی: عوامل خارجی، مانند رویدادهای سیاسی یا تغییرات اقتصادی، می توانند بر بازار تأثیر بگذارند و ممکن است خارج از کنترل معامله گران موقعیت باشند. در بسیاری از موارد دیده شده که مسائل سیاسی مثل جنگ یا توافق روی سهام هایی تاثیر گذار بوده اند.
بک تست ارز دیجیتال چیست؟ هر آنچه باید درمورد یک تست بدانید
ادامه مطلب

 

جمع بندی

در نتیجه، پوزیشن تریدینگ یک استراتژی سرمایه گذاری محبوب است که می تواند پاداش های قابل توجهی را برای معامله گران صبور و منظم ارائه دهد. با تمرکز بر روندهای بلندمدت و استفاده از ترکیبی از تحلیل تکنیکال و بنیادی، معامله گران موقعیت می توانند از فرصت های بازار سرمایه گذاری کرده و در طول زمان سود قابل توجهی به دست آورند. با این حال، معاملات موقعیت همچنین به درک کامل بازار و مدیریت ریسک منظم برای کاهش ضررهای احتمالی نیاز دارد. مانند هر استراتژی معاملاتی، معاملات موقعیت یک مسیر تضمین شده برای موفقیت نیست، اما می تواند ابزار ارزشمندی برای سرمایه گذارانی باشد که به دنبال تولید ثروت بلندمدت هستند. اگر در این زمینه نیاز به مشاوره بیشتر داشتید می توانید با مشاوران وب سایت ما در تماس باشید تا مشاوره رایگان دریافت کنید.

 

منبع مقاله

نظر خود را بنویسید:
ثبت دیدگاه
دیدگاه های کاربران
هنوز هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است

مقالات مرتبط

طراحی و توسعه توسط کاسبی