رمزارزهای سبز یا ارزهای دیجیتال دوست دار محیط زیست کدام هستند؟

ارزهای دیجیتال به موضوعی مهم در دنیای مالی تبدیل شده اند. مردم در مورد آنها صحبت میکنند، درباره آنها مینویسند و روی آنها سرمایه گذاری میکنند. فناوری پشت رمزارزها پیشگامانه است، اما کامل نیست. صنعت ارزهای دیجیتال این پتانسیل را دارد که یک انقلاب در فناوری را رقم بزند، اما هنوز به آن مرحله نرسیده است. چند مشکل قابل توجه در مورد نحوه عملکرد ارزهای دیجیتال وجود دارد که یکی از آنها تأثیرات زیست محیطی است. هدف فناوری ارزهای دیجیتال کارآمد بودن است، اما مشکلات فعلی آن در نحوه عملکرد و مصرف انرژی آن نهفته است. در این مطلب از سایت آکادمی ارزهای دیجیتال رضا شیرازی معرفی رمزارزهای سبز میپردازیم. برای آشنایی با این دسته از ارزهای دیجیتال، این مطلب را تا انتها دنبال کنید.

چرا مصرف انرژی در ارزهای دیجیتال همواره به عنوان یک نگرانی مطرح بوده است؟

چرا مصرف انرژی در ارزهای دیجیتال همواره به عنوان یک نگرانی مطرح بوده است؟

دلیل اصلی این است که فرآیند استخراج ارزهای دیجیتال به طور باورنکردنی ای انرژی بر است. دلیل این حجم زیاد مصرف انرژی، محاسبات زیادی است که در یک زمان انجام میشود. هر بار که شخصی تراکنشی با بیت کوین یا  هر ارز دیجیتال دیگری انجام میدهد، آن تراکنش ها در بلوک­ ها جمع آوری میشوند و سپس توسط ماینرها در سراسر جهان تایید میشوند. برای تایید بلوک، ماینرها باید از طریق کامپیوترهای خود میلیون ها محاسبه انجام بدهند تا بتوانند بلوک خود را به زنجیره اضافه کنند.

هر چه یک کوین محبوب تر باشد، قدرت محاسباتی بیشتری برای حل مسائل آن نیاز است، که به معنای صرف انرژی بیشتر توسط ماینرها برای تولید کوین های جدید است. برخی از کوین ها به انرژی بسیار بیشتری نسبت به سایرین نیاز دارند و برخی از کوین ها به اندازه ای انرژی نیاز دارند که اصلا استخراج آنها به صرفه نیست و انرژی بسیار زیادی میطلبد. همچنین لازم به ذکر است که برخی از ارزهای دیجیتال نسبت به سایر ارزهای دیجیتال بازده انرژی بیشتری دارند، به این معنی که در هر تراکنش به انرژی کمتری نیاز دارند. اما همانطور که مصرف انرژی بیشتر و بیشتر به یک موضوع نگران کننده تبدیل میشود، رمزارزهای سبز محبوبیت بیشتری پیدا میکنند.

کریپتوجکینگ (crypto jacking) چیست؟ بررسی تخصصی !
ادامه مطلب

رمزارزهای سبز چه هستند؟

رمزارزهای سبز چه هستند؟

رمزارزهای سبز رمزارزهایی هستند که از قدرت و منابع کمتری نسبت به کوین های قدیمی استفاده میکنند. آنها به گونه ای طراحی شده اند که دوست دار محیط زیست باشند و اغلب با هدف کاهش اثرات زیست محیطی ایجاد میشوند. به بیان دیگر رمزارزهای سبز، ارزهای دیجیتالی هستند که از منابع انرژی تجدیدپذیر برای تامین انرژی عملیات استخراج خود استفاده میکنند. آنها را میتوان با استفاده از انرژی خورشید، انرژی آب، نیروی باد و سایر منابع تجدیدپذیر استخراج کرد. همچنین، این رمزارزها معمولا کارمزد تراکنش هایشان ارزان تر است که در نتیجه نیاز کمتری به انرژی الکتریکی اضافی برای پردازش تراکنش ها را دارند و در نهایت، در بلندمدت دوست دار محیط زیست خواهند بود.

رمزارزهای سبز چه اهمیتی دارند؟

رمزارزهای سبز چه اهمیتی دارند؟

همه رمزارزهای سبز کامل و بی نقص نیستند، اما گامی در مسیر درست به سوی آینده ای پایدارتر هستند. دنیای ارزهای دیجیتال در حال درک اهمیت رمزارزهای سبز هستند زیرا حتی بیت کوین نیز در حال پایدارتر شدن است.

رمزارزهای سبز از این جهت مهم هستند که راهی برای پایدارتر کردن صنعت ارزهای دیجیتال فراهم کرده اند. از طریق ارزهای دیجیتال سبز، مردم میتوانند ردپای کربن خود را کاهش دهند و بدون قربانی کردن سرمایه خود به کاهش انتشار گازهای گلخانه ای کمک کنند. آنها میتوانند جایگزینی پایدار برای سیستم پولی سنتی ارائه کنند. این موضوع شرایطی فراهم میکند تا ارزی سازگارتر با محیط زیست تولید شود و با کاهش ردپای کربن به مبارزه با تغییرات اقلیمی کمک کند.

بهترین رمزارزهای سبز کدامند؟

سولار کوین (SolarCoin)

سولار کوین یک ارز مبتنی بر بلاکچین است که هدف آن پشتیبانی از تولید برق خورشیدی در سراسر جهان است. از آن جایی که میتوان از آن به عنوان یک روش پرداخت استفاده کرد مشابه دیگر ارزهای دیجیتال است، اما هدف اصلی آن ایجاد انگیزه برای تولید انرژی پاک است.

اثبات ذخا یر ( Proof of Reserves )چیست و چه اهمیتی دارد؟
ادامه مطلب

سولار کوین توسط نیک گوگرتی تاسیس شد، او میخواست راهی ایجاد کند تا افرادی که انرژی خورشیدی تولید میکنند برای انجام این کار پاداش دریافت کنند. ایده این است که اگر افراد بیشتری برای تولید انرژی خورشیدی تشویق شوند، انرژی پاک بیشتری تولید و در سراسر جهان توزیع خواهد شد.

چیا (Chia)

چیا یک پلتفرم معاملاتی ارزهای دیجیتال است که از فناوری بلاکچین برای ایجاد اکوسیستمی استفاده میکند که در آن کاربران میتوانند کوین ها و توکن ها را در صرافی معامله کنند. ماموریت چیا این است که تجارت ارزهای دیجیتال را برای همه آسان تر، در دسترس تر و پایدارتر کند. چیا برای سازگاری با محیط زیست طراحی شده است. بنیانگذاران چیا نیاز به ارز دیجیتالی را حس کردند که بتواند در عین کارآمدتر بودن نسبت به سایر ارزهای دیجیتال آینده دار، با مصرف انرژی بسیار کمتری استخراج شود.

کاردانو (Cardano)

هدف کاردانو کارآمدتر کردن فناوری بلاکچین با پرداختن به مسائل مقیاس پذیری، قابلیت همکاری و پایداری است. کاردانو با این هدف طراحی شده است که بتواند پیچیده ترین موارد استفاده را که احتمالا در آینده ظاهر میشوند، مدیریت کند. کاردانو از الگوریتم اجماع اثبات سهام (PoS) به نام اوروبوروس (Ouroboros) استفاده میکند. این شبکه کاربران را ملزم میکند که قبل از ثبت نام، توکن هایی را خریداری کنند و در مصرف برق صرفه جویی کنند.

نانو (NANO)

نانو یکی دیگر از رمزارزهای سبز می باشد. در این نوع رمز ارز  که یک ارز دیجیتال است با هدف بهبود سرعت و بهینگی معاملات ایجاد شد. در هنگام انجام معاملات و تراکنش، بلاکچین نانو حاوی تمامی اطلاعات زنجیره نیست و به همین دلیل اغلب مشکلات مربوط به سرعت انجام تراکنش در بلاکچین را برطرف کرده است. این ارز دیجیتال تراکنش های سریع با هزینه تراکنش صفر را به ارمغان آورده که یکی از بهترین گزینه ها برای تراکنش های کوچک محسوب میشود. رمزارز نانو در مقایسه با بیت کوین و بسیاری از ارزهای دیجیتال دیگر مصرف انرژی و ردپای کربنی اش نسبتا کمتر است.

تله گاوی (Bull Trap) چیست؟ آشنایی با روش‌های تشخیص الگوی تله گاوی
ادامه مطلب

ایاس (EOS)

ایاس یک بلاکچین عمومی و اوپن سورس است. راه اندازی ایاس بسیار راحت است و میتوان با چندین زبان برنامه نویسی ساده و مقیاس پذیر این کار را انجام داد. همچنین تراکنش های ایاس تقریبا رایگان است و کارمزد بسیار کمی دارد. برخی از کارشناسان حوزه کریپتو ایاس را رقیب اتریوم میدانند زیرا بسیاری از فعالیت های شبکه اتریوم را به نحوه ساده تر و به صورت بهینه سازی شده ای انجام میدهد.

نظر خود را بنویسید:
ثبت دیدگاه
دیدگاه های کاربران
هنوز هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است

مقالات مرتبط

طراحی و توسعه توسط کاسبی