تراکنش تایید نشده ارزهای دیجیتال کدام تراکنش ها هستند؟

تراکنش تایید نشده ارزهای دیجیتال کدام تراکنش ها هستند؟

به طور متوسط مدت زمان تراکنش بیت کوین چیزی حدود ده دقیقه است. عددی که در نگاه اول عدد بسیار زیادی است و اگر به نسبت بانک های سنتی هم بخواهیم مقایسه کنیم به نظر این عدد اصلا عدد مناسبی نیست. اما این همه ماجرا نیست. بعضی از تراکنش های بیت کوین ساعت ها و برخی از آن ها روزها تایید نمی شوند. این روال برای بعضی از تراکنش های بیت کوین به این صورت است که به هیچ عنوان تایید نمی شوند و این مسئله باعث شده که برخی از تراکنش ها به عنوان تراکنش تایید نشده مطرح شوند. اما دلیل این مسئله چیست؟ در ادامه همراه آکادمی ارزهای دیجیتال رضا شیرازی باشید تا به این سوال پاسخ بدهیم

دلیل ساده است تراکنش هایی که برای ماینرها جذاب نباشند تایید نمی شوند به همین سادگی! البته این موضوع شرایط متفاوتی را دارد. در برخی موارد ممکن است شما عددی که برای پاداش تایید تراکنش در نظر گرفته اید جذاب نباشد و ماینرها به سمت تایید دیگر تراکنش ها حرکت کنند. گاهی ممکن است شما میزان پاداش تراکنش را عمدی یا سهوی روی صفر یا عددی نزدیک به صفر تنظیم کرده باشید در این حالت احتمال اینکه تراکنش شما تایید شود بسیار پایین خواهد بود.

به عنوان یک تعریف یک خطی باید گفت تراکنش هایی که توسط ماینرها تایید نمی شوند و انتخاب نمی شوند تا تایید شوند تراکنش های تایید نشده نام دارند. بسیاری از این تراکنش ها برای مدت زمان زیادی بدون تایید باقی می مانند و برای هر کدام از آن ها باید یک راهکار مناسب انتخاب کرد که در ادامه بیشتر در مورد آن توضیح می دهیم.

** مشاهده کنید : پکیج تکنیکال منتورینگ

فرایند تایید تراکنش

برای اینکه یک تراکنش بیت کوین تایید شود مراحل متنوعی انجام می شود. برای درک بهتر در مورد اینکه چگونه یک تراکنش به حالت تایید نشده در می آید بد نیست با فرایند تایید تراکنش بیت کوین آشنا شویم.

عرضه اولیه سکه (ICO) در ارزهای دیجیتال به چه معناست؟
ادامه مطلب

مراحل تراکنش بیت کوین عبارتند از:

  1. ثبت تراکنش: فرض کنید قصد دارید مبلغی را از کیف پول خود به کیف پول یکی از بستگان خود منتقل کنید. در این حالت شما باید یک کارمزد برای تراکنش خود در نظر بگیرید تا ماینرها با دیدن این کارمزد تراکنش شما را بین دیگر تراکنش ها انتخاب کنند.
  2. ارسال تراکنش برای نودها: در این حالت تراکنش شما برای تمامی نودها ارسال می شود تا آن ها از تراکنش شما و میزان کارمزدی که برای آن در نظر گرفته اید مطلع شوند.
  3. تایید اولیه نودها: در مرحله سوم، تراکنش ها براساس استانداردی که در شبکه تعریف شده است توسط نودها تایید یا رد می شوند. این تایید یک تایید اولیه است و برای اینکه تراکنش انجام شود باید در مرحله بعدی ماینرها تراکنش شما را انتخاب کنند.
  4. انتخاب تراکنش ها توسط ماینرها: در این مرحله ماینرها تراکنش ها را براساس حجمی که دارند در بلاک های ساخته شده قرار می دهند و این تراکنش ها به وسیله یک هش قفل می شود.
  5. انتشار در شبکه: ماینرها با حل بلاک و پیدا کردن هش آن، بلاک را در شبکه منتشر می کنند.
  6. ثبت تاییدیه نهایی: بعد از انتشار بلاک در شبکه، ماینرها آن را ثبت و تایید می کنند و این اولین ثبت تایید شده برای تراکنش مد نظر خواهد بود.

اگرچه در ذهن بسیاری از کاربران رمزارزها این گونه هک شده که همه این شش مرحله انجام می شود اما باید بدانید که از مرحله دوم تا ششم تنها زمانی انجام خواهد شد که تراکنش شما توسط یکی از ماینرها انتخاب شده باشد. در واقع اگر تراکنش برای ماینرهای رمزارزها جذاب نباشد و آن را انتخاب نکنند مرحله دوم به بعد انجام نمی شود و به این ترتیب تراکنش شما تبدیل به تراکنش تایید نشده خواهد شد.

سرنوشت تراکنش های تایید نشده

** مشاهده کنید : دوره ورود به دنیای رمزارزها

بعد از استخراج آخرین واحد بیت کوین ، چه اتفاقی خواهد افتاد؟
ادامه مطلب

سرنوشت تراکنش های تایید نشده

اینکه چرا تراکنش تایید نمی‌ شود دلایل متفاوتی دارد که به برخی از آن ها اشاره شد. اما به هر دلیل که تراکنش تایید نشود سرنوشت تراکنش های تایید نشده چه می شود؟ باید با این تراکنش ها چه کرد؟ راهکارهای متنوعی برای تراکنش های تایید نشده وجود دارد که در ادامه به بررسی برخی از آن ها می پردازیم.

  1. استفاده از سایت‌ های خاص: برخی سایت ها و نرم افزارها وجود دارند که به کاربران رمزارزها اجازه می دهد تراکنش هایی که تایید نشده اند تغییر کارمزد دهند و با استفاده از اعلام کارمزد جدید ماینرها را متقاعد کنند که تراکنش ها را قبول و تایید کنند.
  2. استفاده از قابلیت RBF: برخی از کیف پول ها این امکان را می دهند که شما بتوانید کارمزد تراکنش را تغییر داده و مجدد درخواست تایید تراکنش را در شبکه منتشر کنند. با استفاده از این کیف پول ها شما می توانید همان تراکنشی که تایید نشده است را تغییر دهید و به این ترتیب تراکنش با عدد کارمزد جدید وارد شبکه می شود و احتمال اینکه تراکنش تایید نشده تایید شود بالاتر خواهد بود. اگر تراکنش های شما مبالغ بالایی دارد بهتر است از کیف پول هایی استفاده کنید که از قابلیت RBF پشتیبانی می کنند.
  3. رها کردن تراکنش: برخی از تراکنش ها که قابلیت RBF ندارند و ارزش آن ها هم بالا نیست که ارزش تغییر کارمزد را داشته باشند بهتر است رها شوند. رها کردن تراکنش ها همیشه گزینه مناسبی نیست ولی اگر میزان تراکنش بالا نباشد و ارزشمند نباشد که بخواهید کارمزد آن را تغییر دهید بد نیست که آن را برای مدتی رها کنید. به این ترتیب ممکن است تراکنش های رها شده به عنوان تراکنش منقضی شناخته شوند و بعد از مدت زمانی که آن ها تایید نشده باشند مبلغ تراکنش به کیف پول ارجاع داده شود. هیچ بازه زمانی مشخصی برای این مسئله وجود ندارد و نمی توان گفت که تراکنش های رها شده تا چه زمانی باید رها باقی بمانند که تبدیل به تراکنش های منقضی شوند ولی به طول معمول کمتر از یک ماه اگر تراکنشی تایید نشود به احتمال زیاد تراکنش تبدیل به تراکنش منقضی خواهد شد.
شیلینگ چیست و آیا باعث افزایش قیمت رمزارزرها می‌شود؟
ادامه مطلب

** مشاهده کنید : دوره پرایس اکشن حرفه ای

جمع بندی

تراکنش ها در مرحله دوم باید توسط ماینرها انتخاب شوند تا برای تایید بروند. بنا به دلایلی ممکن است که این تراکنش ها تایید نشوند. یکی از دلایل مرسوم عدم انتخاب تراکنش توسط ماینرهاست. اگر کارمزد انتخابی برای تراکنش پایین باشد یا کارمزد تراکنش نسبت به دیگر تراکنش ها جذاب نباشد ممکن است که ماینرها تراکنش را برای تایید انتخاب نکنند و به این ترتیب تراکنش تایید نشده باقی می ماند. البته انتخاب کارمزد مناسب برای اینکه ماینرها تراکنش شما را انتخاب کنند و آن را بررسی و تایید کنند کار ساده ای نیست. اینکه چه میزان از ارزش تراکنش را باید به عنوان کارمزد در نظر بگیرید تا تراکنش شما توسط ماینرها انتخاب شود فرمول خاصی ندارد و کمی پیچیده است بنابراین بهتر است از مشاوران وب سایت رضا شیرازی در این زمینه کمک بگیرید تا بتوانند شما را راهنمایی کنند تا بهترین میزان کارمزد را برای تراکنش خود انتخاب کنید.

منابع

نظر خود را بنویسید:
ثبت دیدگاه
دیدگاه های کاربران
هنوز هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است

مقالات مرتبط

طراحی و توسعه توسط کاسبی